Kjøp og salgHvor kjøper vi bøker i Trondheim?:
  Outland
  Her finner du det meste av Fantasy, Science Fiction. Lite horror. Godt utvalg i tegneserier.
  Avalon
  Tidligere Dreamlands. Her finner du det meste av Fantasy, Science Fiction. Lite horror. Godt utvalg i tegneserier.
  Tapir (NTNU)
  Mekka på tidlighere NTH for mange i gamle TSFF. Hadde tidligere et interessant utvalg i bøker til en ok penge og greie bestillingsrutiner i tiden før internett.
  Bruns Bokhandel
  Butikken på nordre var, før spesialforretningene som f.eks. Spillspesialisten (nedlagt) innvaderte byen mot slutten av 80-tallet, stedet for spill, SF & Fantasy. Har fortsatt en Fanatsy & SF-avdeling men ikke så stor og bred lenger. Bruns har en avdeling på Trondheim Torg/City Syd men gå heller på hovedforretningen.
  Øksendal Bokhandel
  Lett å overse men de har en SF & Fantasy-avdeling som tidvis har ført obskure titler utenom øvrige bokhandlere i byen.

Hvor kjøper vi bøker i Oslo?:
  Avalon
  Tidligere Spillspesialisten. Videreføringen av landets første dedikerte SF/Fantasy/tegneserie og spillforretning. Har det meste, også noe horror.
  Outland
  Her finner du det meste av Fantasy, Science Fiction . Godt utvalg i tegneserier. En del horror.
  Tanum
  Grei SF og fantasy-avdeling. Tidvis noe horror.

Generelt oppfordrer vi til å støtte opp om lokale bokhandlere med kjøp og bestillinger men i noen tilfeller kan det likevel hende at du ikke har tid til å vente på en bestilling (eller tittelen kan ikke skaffes) via forhandlerens nett eller vil presse prisen på en spesiell utgave, kjøpe brukt eller lignende.
I såfall er: In Association with Amazon.co.uk nyttige hjelpemidler. Merk at det amerikanske og engelske markedet gjerne opererer med ulike utgaver av bøker.

En siste skanse for særinteresser er bestillinger via hjemmesider/forum/mailinglister for ulike forfattere eller små publishere. Et tips her er å følge litt med på siden/listen før du handler og alltid dele opp bestillingen i små doser så du vet at du får det du bestiller. Erfaringer er at det kan ta opp til 1 år før slike sendinger kommer. Fordelen er at en kan skaffe seg en del signerte godbiter på denne måten som er verdt en del penger ved senere salg på f.eks. auksjonssteder som eBay o.l.